2018. november 12., Jónás, Renátó napja

LAKOSSÁGI FÓRUM

Várunk fórumunkra minden kedves érdeklődőt!

LAKOSSÁGI FÓRUM
Aláírásgyűjtés az Észak-Újpesti ügyeletes patikáértA nyári melegben is zajlik az aláírásgyűjtés az Észak-Újpesti ügyeletes patikáért. Köszönjük a sok támogató aláírást és biztatást!
SAJNOS AZ ÉSZAK-ÚJPESTI ÜGYELETES PATIKÁRÓLSajnos az Észak-Újpesti ügyeletes patikáról szóló javaslatunkról nem született döntés tegnap a Képviselő-testületen, mert a frakciószünetet követően az MSZP frakció tagjain és a polgármesteren kívül az összes képviselő elment, így az ülés határozatképtelen lett! A DK-s képviselő igazoltan volt távol. De azert nem adjuk fel!
A MAI NAPON JÓVÁHAGYTA AZ ÚJPESTI TERVTANÁCSA mai napon jóváhagyta az Újpesti Tervtanács az ipari parkban, a Megyeri út-Óceánárok saroknál létesítendő "raktárak-irodák" funkciójú épület terveit. Gépjárművek, kamionok és ügyfelek számára a főbejárat a Madéfalva utca felől lesz, ahol intenzív sövénytakarást kell biztosítani. Tagolt homlokzati felületek lesznek jellemzőek az épületre. A zöldterületi arány az M keretövezetre vonatkozó 25%, minden oldalon fákat ültetnek. A jelenlegi járda melletti, közterületi fákat nem érinti a beruházás.
KÖSZÖNET A SZÜLŐKNEKKöszönet a szülőknek a határozott, bátor kiállásért!

Most döntött az újpesti Közbeszerzési Döntőbizottság a Homoktövis utcai Általános Iskola nyílászáróinak részleges (19 darab földszint, 20 darab emelet) cseréjére vonatkozó közbeszerzési eljárás megkezdéséről. A teljesitési határidő szeptember 3. A javaslat részleges megoldást kinál, de ez is jobb, mint a jelenlegi állapot. A valódi megoldás az intézmény teljes felújitása volna, ami viszont a Tankerület hatásköre.
Történelmi pillanat, hogy Kocsis Cace Olívió magyar parlamenti képviselő lett, aki elsősorban az előítéletesség ellen szeretne küzdeni. Szimbolizálja mindez, hogy a magyar társadalom sem szó szoros, sem átvitt értelemben sem egyszínű, egyforma gondolkodású, hanem sokszínű. Ez pedig államalapító királyunk szerint is érték.

Forrás: bbc.com
© Copyright 2018 - tripponnorbert.hu