2019. május 26., Fülöp napja
Új kormányzati tervek: a hajléktalanok miatt lezárhatják Budapest nagy aluljáróitNéhány éve még tüntetést szerveztünk azért, hogy ne zárják be az akkor már részben felújított Árpád-kórházat. Most a sajtóhírek szerint egy nagy hajléktalanotthont szeretnének kialakítani az épületben.


Bővebben...

Tegye fel kérdéseit Újpesttel kapcsolatban egyenesen polgármesternek – jön a közmeghallgatás!

Közmeghallgatás lesz Újpesten. Számítunk minden érdeklődőre!

Tegye fel kérdéseit Újpesttel kapcsolatban egyenesen polgármesternek – jön a közmeghallgatás!

Az Újpesti Napló november 8-i számában jelent meg egy lap alján a Hirdetmény, miszerint Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat Képviselő-testület 2018. december 13-án 14 órai kezdettel közmeghallgatást tart a Polgármesteri Hivatal Dísztermében (Budapest, IV. ker. István út 14. II. emelet).

Forrás és a teljes cikk: ujpestihirmondo.hu

Bővebben...
A 13. kerületben volt a legtöbb bringásbaleset 23%-al nőtt a súlyos bringásbalesetek száma Budapesten! Körülbelül fele-fele esetben bringás vagy más okozta a balestet. Vigyázzunk egymásra! Bővebben...
Az MSZP szemetet vitt a Parlament mellé „Ma a parlamenthez is elvittük a szemetes zsákokat, követeltük, hogy mind a 23 kerületben, így Újpesten is tegyék rendbe a szelektív hulladék elszállítását!”

Forrás és a teljes cikk: hvg.hu
Bővebben...
Szeméthegyek Újpesten - Tessék intézkedni, polgármester úr!Video: m.youtube.com/watch

Az újpesti városháza előtt így tiltakozott az MSZP, a DK és a Momentum a szelektív szemét elszállításában kialakult botrányos helyzet miatt. A kormánypárti vezetésű Újpesti Önkormányzatnak kötelessége lenne határozottan képviselni az újpestiek érdekeit és hangosan tiltakoznia!
Bővebben...
TILTAKOZTUNK „Az újpesti városháza előtt így tiltakoztunk a szelektív szemét elszállításában kialakult botrányos helyzet miatt. A kormánypárti vezetésű Újpesti Önkormányzatnak kötelessége lenne határozottan képviselni az újpestiek érdekeit és hangosan tiltakoznia!” Bővebben...
Újabb csúszás: már csak március végére ígérik a metró átadását „KÖZLEKEDÉS - Nem vagyunk benne biztosak, hogy ez lesz ténylegesen a végső dátum, de azért elkezdtünk reménykedni, hogy lassan-lassan megszűnik az a közlekedési ...” Bővebben...
A lakástakarék miatt ki fognak nyírni pár közös képviselőt„Az újpesti családok mellett az újpesti társasházakat is hátrányosan érinti a lakástakarékpénztárak állami támogatásának megszüntetése. Sok társasház így takarékoskodott, hogy az esedékes felújításokat el tudják végezni.” Bővebben...
Ebből is látszik, hogy az ún. életpályamodell csak egy marketingfogás volt. Ezért a helyzetért felelősök az újpesti fideszes vezetők is, akik ráadásul azt is támogatták, hogy a kormány elvegye, és államosítsa újpesti iskoláinkat!

Forrás: ujpestihirmondo.huAz újpestiek is megtapasztalják a mindennapokban, hogy már a legalapvetőbb szolgáltatások sem üzemelnek normálisan. Szelektív szemétszállítás, postaszolgáltatás, egészségügy, és sorolhatnánk. Akkor mire való az állam és az önkormányzatok? Miért kellett ezeknek újra kétharmadot szavazni? És akik megszavazták, nem érzik a saját bőrükön, hogy itt valami nincs rendben?

Forrás: index.hu
© Copyright 2019 - tripponnorbert.hu