2020. július 11., Nóra, Lili napja

Új Közterületfelügyelet

Az újpestiek nagyobb rendet és nyugalmat szeretnének - Létrejött az Újpesti Közterület Felügyelet!

Újpest utcáin már találkozhatunk az egyedi azonosítóval és Újpest címerével ellátott egyenruhás közterület felügyelőkkel. Jelenleg 10 fővel reggel 7 órától este 7 óráig vannak jelen. Számuk 2010. januárjától további 10 fővel bővül, és már 20 fő felügyelő lát majd el non - stop szolgálatot az újpesti utcákon.
Új Közterületfelügyelet
Az újpestiek nem szeretnének szemetelőket, dohányzókat a játszótereken, nem szeretnének cigi csikket a homokozókban, nem szeretnének az éjszakai órákban alkoholmámoros, randalírozó embereket az egyes kisboltok bejáratánál. Az újpestiek rendet és nyugalmat szeretnének. Ezért kezdeményeztem az Új Közterület Felügyelet létrehozását.
A költségvetésben közel 100 millió forint erejéig biztosítottunk a létrehozáshoz és a működtetéshez szükséges anyagi fedezetet, és megkezdődött a szervezeti, személyi, tárgyi és technikai feltételek kialakítása. Jelenleg 10 fővel láttunk neki az előttünk álló feladatoknak, de felügyelőink száma a hatékony és folyamatos jelenlét érdekében 2010. januárjától további 10 fővel bővülni fog, és már 20 fő felügyelő lát majd el szolgálatot az újpesti utcákon. Most reggel 7 órától este 7 óráig vannak jelen az utcákon 12 gyalogos és 2 gépkocsikázó járőr útirányon, ami a létszámnövekedéssel egyidejűleg non-stop jelenlétté fog átalakulni.

Cikk megosztása
© Copyright 2020 - tripponnorbert.hu