2019. január 18., Piroska napja

Fájdalmas anya szobra az Új Főtéren

A szobor részese az újpesti Főtér múltjának, legyen részese a jövőjének is!

Fájdalmas anya szobra az Új FőtérenFőtér megőrzi a százéves tradíciót: az újpesti Városházát, az Egek Királynéja templomot, a református templomot, az újpesti piacot, és a városalapító Károlyi szobrát. De megőrizhetünk, újra helyt adhatunk egy szobornak, mely korábban már itt állt a téren, évtizedeken keresztül.
Bővebben...

Új Közterületfelügyelet

Az újpestiek nagyobb rendet és nyugalmat szeretnének - Létrejött az Újpesti Közterület Felügyelet!

Új KözterületfelügyeletÚjpest utcáin már találkozhatunk az egyedi azonosítóval és Újpest címerével ellátott egyenruhás közterület felügyelőkkel. Jelenleg 10 fővel reggel 7 órától este 7 óráig vannak jelen. Számuk 2010. januárjától további 10 fővel bővül, és már 20 fő felügyelő lát majd el non - stop szolgálatot az újpesti utcákon.
Bővebben...

Újpesti lakáshitelesek támogatása

Segítség ingyenes pénzügyi tanácsadással, átmeneti pénzügyi támogatással

Újpesti lakáshitelesek támogatásaMég augusztusban kezdeményeztem, hogy az Újpesti Önkormányzat nyújtson segítséget a lakáshitellel rendelkező hiteltörlesztési gondokkal küzdő újpestieknek. Kezdeményezésemmel képviselő társaim is egyet értettek, és azóta már körvonalazódni látszik az a rendszer – ingyenes pénzügyi tanácsadás, átmeneti pénzügyi segítségnyújtás  – mely segíthet a bajba jutott adósokon.
Bővebben...

Új Gyermekszakrendelő

Modernebb, tágasabb helyen fogadják a kis betegeket! Ünnepélyes átadás – 2009. március 20.

Új Gyermekszakrendelő2008-ban Dr. Derce Tamás Polgármester Úr és jómagam mindent megtettünk annak érdekében, hogy a kerületi gyermek és felnőtt szakrendelők magánkézbe kerülését megakadályozzuk, és a felújításokról tárgyalásokat kezdeményeztünk a Fővárosi Önkormányzattal.
Bővebben...

ÖKO-program Újpesten

47 pályázat, 91 millió forint támogatás - 5300 újpesti család juthat olcsóbb fűtéshez!

ÖKO-program Újpesten91 millió forintból csaknem 5300 újpesti távfűtéses lakás fűtéskorszerűsítését támogatja az Újpesti Önkormányzat az ÖKO - Program keretében. Amennyiben az Önkormányzati Minisztérium is jóváhagyja a 47 érvényes pályázatot, a munkák hamarosan megkezdődhetnek.
Bővebben...
Szociáldemokrata politikusnak állítottunk emléket Újpesten Ritka, hogy egy politikus szobrát a pártok és civil szervezetek egyetértésével lehetett megvalósítani. Ezért Kelemen Gyula szobra Újpest összefogásának a szobra. Az ülőalakos szobor felállításról újpesti civilszervezetek kezdeményezésére, - melyekhez jómagam is csatlakoztam - határozott az önkormányzat.
Bővebben...
© Copyright 2019 - tripponnorbert.hu