2020. június 7., Róbert napja

Dr. Trippon Norbert beszédei


2011. április 18.

Részországgyűlés

Kedves Megjelentek, kedves magyar állampolgárok, budapesti polgárok!

Miután a Magyar Köztársaságot, mindannyiunk köztársaságát sáros gumicsizmával megrugdosták, és megtaposták, a mai napon rozsdás késsel orvul le is döfik. Ez a döfés azonban mindannyiunknak szól, mindannyiunk családjának és barátainak a szabadságát és jövőjét is döfés éri!

Én magam Újpesten élek. Beszélgetve az újpestiekkel is, egyre inkább az a meggyőződésem, hogy a magyarok és a budapesti polgárok nem fogják szó nélkül tűrni, és hagyni, amire a Fidesz készül a saját népe ellen!

Mert egyre többen tudjuk már, hogy az új alkotmány valójában nem alkotmány. Az új alkotmány valójában egy trójai faló. Egy Trójai faló, melyben sötét elmék, sötét gondolatok, és egy még annál is sötétebb jövő rejtőzködött el.

Kedves Megjelentek!

Ha igaz az, hogy magyar egy szabadságszerető nép, márpedig igaz, akkor mindez a budapestiekre hangsúlyozottan is igaz. A budapestiek szeretnek önállóan élni és gondolkodni. Nincsen szükségünk arra, hogy megmondják hogyan, milyen értékrend szerint éljünk, gondolkodjunk, milyen vallásúak legyünk, hogyan éljük a családi életünket. El tudjuk mi azt dönteni saját magunktól is!

Nincsen szükségünk arra, hogy az ún. alkotmányba szövegezve magyarázzák, és hamisítsák meg nekünk a saját történelmünket. Nincsen szükségünk arra, hogy egy diktátumot mindannyiunk közös alkotmányának hazudják. És arra sem, hogy egy fotókiállítást használjanak kordonként a saját népük ellen. A budapestiek nem szeretik, ha diktálnak nekik. Modern, a nagyvilágra nyitott, szabadság szerető város vagyunk. És az is maradunk!

Kedves Megjelentek!

Hiába döfik le rozsdás késsel a köztársaságot, hiába lopakodik közénk ez az alkotmánynak álcázott diktátum, ez az alkotmánynak álcázott trójai faló! Az emberek már nagyon nem szeretik, amit itt a fideszesek művelnek.

Mi, akik Budapesten élünk, tudjuk, hogy Budapest nemcsak az ország fővárosa, hanem a magyar szabadág fővárosa is. Aki nem hiszi, az gondoljon csak 1848-ra, az 1918-as őszirózsás forradalomra, 1956-ra vagy 1990-re.

A történelmünk folyamán a magyarok már számos esetben éppen itt, éppen Budapesten bizonyították szabadságszeretetüket. S az ország mindig csak erre a jelre várt! Biztosak lehetünk benne, hogy mindez ezúttal sem lesz másképpen.

Kedves Megjelentek!

Peregnek a homokszemek a homokórán, a türelem egyre fogy, a pohár pedig lassan, de biztosan betelik!

Köszönöm a figyelmet!
Cikk megosztása
© Copyright 2020 - tripponnorbert.hu