2020. június 7., Róbert napja

Dr. Trippon Norbert beszédei


Tisztelt Polgármester Úr, Lukovics Úr, Steiner Úr!
Tisztelt Vendégeink, Kedves Barátaink!

Nagy öröm számunkra, hogy részesei lehetünk Újpest Rendszerváltozás utáni legnagyobb szabású vállalkozásának, a Főtér-programnak. Nagy öröm, hogy részesei lehetünk annak, hogy a százéves múltú Főtérnek reményeink szerint százéves jövőjéről gondoskodhatunk.
Nagy öröm, hogy mindezt az 1,6 milliárd forintos beruházást banki hitel, kölcsön nélkül, az újpesti polgárok és az európai unió polgárainak pénzéből tudjuk megvalósítani.
Külön szeretnék köszönetet mondani az Európai Unió adófizető polgárainak, az Európai Uniónak, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségnek, valamint a Pro Régió Ügynökségnek a Főtér- program anyagi, szakmai támogatásáért, valamint azért – nem túlzás állítani – az emberi hozzáállásért és segítségért, amit kaptunk a Főtér-program előkészítése folyamán. Külön szeretnék köszönetet mondani minden újpesti polgárnak, civil szervezetnek, egyháznak, politikai pártnak, mert anélkül a példaértékű összefogás nélkül ami a Főtér – programban létrejött, ma nem lehetnénk itt, a támogatási szerződés aláírásán.

Köszönöm a figyelmüket!

Cikk megosztása
© Copyright 2020 - tripponnorbert.hu